top of page

Group

Public·48 members

DE ACUM SPUN MAMA LA PIATRA -O mamă din Neamţ îşi caută fiica, plecată acum 7 ani în Italia. Femeia nu a mai vorbit cu fata ei din 2014 şi abia în urmă cu trei luni a reclamat dispariţia, la Poliţie. "Vreau să ştiu dacă Ioana e în viaţă", scrie acum mama, pe Facebook.
DE ACUM SPUN MAMA LA PIATRA -


Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fjinyurl.com%2F2udHbR&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2-16tvnIeRYU___XjIe9mDO mamă din Neamţ îşi caută fiica, plecată acum 7 ani în Italia. Femeia nu a mai vorbit cu fata ei din 2014 şi abia în urmă cu trei luni a reclamat dispariţia, la Poliţie. "Vreau să ştiu dacă Ioana e în viaţă", scrie acum mama, pe Facebook.


Ion Cristoiu: Nu, am înţeles că ordinară, pe 1 februarie se...oricum votul trebuie să fie în interiorul a trei zile după ce se depune asumarea răspunderii din punctul acesta de vedere. Şi acum dacă, e foarte simplu, repet se găsesc peste noapte, am asistat noi la investiri peste noapte, s-au găsit şi acum s-ar găsi voturi, dar după părerea mea şi vom vedea atunci, nu acesta este planul.


Ion Cristoiu: Eu cred că vom avea anticipate în sensul acesta: acum moţiunea nu trece, vom avea în două tururi şi avantajează enorm PNL, legea celor două tururi înseamnă ruperea şirei spinării a PSD, adică îi distrug primarii, foarte important, îi reduc numărul de primari cu cele două tururi, vor mai face cum a anunţat Raluca Turcan, vreo trei patru asumării ale răspunderii, căzând moţiunea de cenzură PSD o ia şi mai tare, iertaţi-mi expresia, în bot, rău, adică staţi un pic, rău din punctul ăsta de vedere, probabil că vor fi şi la congres nişte discuţii, băi stai puţin domnul Ciolacu, ce dracu, ce te-a apucat dacă ştiai că nu trece, de ce... 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page